Wanneer er wat te vieren valt........
Dan zijn onze "De Sluiskop " buffetten er om het feestelijk en lekker aan te kleden. Buffetten zijn bij uitstek geschikt voor gezellig samenzijn, en is niet zo officieel als een gedekte tafel, waar iedereen verplicht moet aanzitten.
Bij een "buffet"van de Sluiskop kunt u uit vele variaties kiezen : Vlees en vis, vegetarisch, Indonesisch, warme of koude schotels, kleine losse hapjes , tappa's.... elke denkbare variant is samen te stellen, passend voor dag/middag of avond.
De buffetten kunnen geserveerd worden in "t Keldertje, met of zonder diening, maar ook verzorgen wij het buffet bij u aan huis............
Standaard buffetten:
Buffet Carata: € 25,25
Pasta salade met geitenkaas, paprika, rode ui en honing walnotendressing
Gerookte zalm met avocadosalsa
Wraps gevuld met gerookte kip en pesto
Salade van gegrilde courgette
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
Varkenshaassaté met pindasaus
Gegrilde ribeye chimichurri
Gemarineerde kipkluifjes
Gepaneerde scholfilet met ravigotesaus
Italiaanse varkensrollade met bruine pepersaus
Keuze uit 3 bijgerechten naar keuze – zie bijlage
Buffet Denzo: € 25,25
Gebraden kalfs ribeye (koud) met groene asperges en tonijnmayonaise
Salade van gestoomde kabeljauw en romige mayonaise dressing
Gemarineerde Champignons
Tomaat-mozzarella salade met basilicumdressing
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
Kipsaté met pindasaus
Gegrilde lamskoteletten met rozemarijnsaus
Pangafilet met parmaham en pesto
Varkenshaas met gebakken uien en champignons in roomsaus
Keuze uit 3 bijgerechten naar keuze – zie bijlage
Buffet Eureka: € 25,25
Aardappelsalade met spekjes en augurk
Carpaccio van rosbief met rucola, pijnboompitten, parmezaanse kaas en balsamico dressing
Pastasalade met gegrilde kipfilet, haricot-verts, rode ui en pesto mayonaise
Visplateau met gerookte zalm, Hollandse garnalen en
pepermakreel met cocktailsaus
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
Kipsaté met pindasaus
Toscaanse kipfilet blokjes met ui, paprika en crème fraîche
Ossehaaspuntjes in rode portsaus
Gegrilde varkensfilet met champignon-beenhamsaus
Gegratineerde kabeljauwfilet met spek en Old Amsterdam
Keuze uit 3 bijgerechten naar keuze – zie bijlage
Bijlage Bijgerechten (3)
U kunt zelf nog drie bijgerechten kiezen.
Roerbak seizoensgroenten
Sperziebonen met spek en ui
Ratatouille
Gegratineerde witlof met beenham en oude kaas
Stoofschotel van prei en beenham
Gebakken aardappelen
Aardappeltaart
Spicy wedges
Mini krieltjes uit de oven met kruidenkaas
Vlaamse frieten
Romige aardappelpuree
Nasi goreng
Pandan rijst
Witte rijst
Buffet Factotum: € 34,50
Lente-ui soep met Hollandse garnalen.
Vers gesneden ossenhaascarpaccio met rucola, parmezaanse kaas, pijnboompitjes balsamico dressing.
Pastasalade met tonijn, kappertjes, olijven, rode ui en romige mayonaisesaus.
Beenhamrolletjes gevuld met kruidenkaas en groene asperges, geserveerd met mosterd-honing dressing.
Amerikaanse coleslaw met rozijnen, walnoten en yoghurtdressing.
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade.
Kipsaté met pindasaus.
Ossenhaas met paprika, ui en rode wijn saus.
Gepaneerde varkensschnitzel met champignons, ui en paprika, gegratineerd met kaas.
Kipfilet met groenten en ananas in zoetzure saus.
Tongfilet met kreeftensaus.
Keuze uit 3 bijgerechten naar keuze – zie bijlage.
Huisgemaakte slagroomsoesjes met chocoladesaus.
Groentesoep met rundergehaktballetjes
Zalmcarpaccio met mosterd-dilledressing
Gerookte entrecote met rode wijnsaus
Kipkerriesalade met vers fruit
Griekse salade
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
Varkenshaassaté met pindasaus
Barbecue spareribes
Kipfilet met groenten in piri piri saus
Gegrilde ossenhaas met stroganoffsaus
Gebakken zalmfilet met witte wijnsaus
Keuze uit 3 bijgerechten naar keuze – zie bijlage
Bananensoes met chocolade ijs en caramelsaus
Aspergesoep met groene asperges en gerookte zalm
Tonijncarpaccio met olijven, zongedroogde tomaten en gembermayonaise
Parmaham met meloen en frambrozendressing
Tortellinisalade met garnalen en cocktailsaus
Gemengde salade met Parmezaanse kaas
Diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade
Kipsaté met pindasaus
Gegrilde varkenshaasspies met pepersaus
Indische kipfilet met roerbakgroenten en pittige saus
Ossenhaas met tomaat en paprika-tapenade, gegratineerd met mozzarella
Visstoofschotel van panga, zalm en mosselen
Keuze uit 3 bijgerechten naar keuze – zie bijlage
Choco trio: ijs, mousse en parfait
Salades
Vleeshorsd'ouvre chef a La Maison: € 8,75 p.p.
Minimaal 4 personen
Huzarensalade, varkensrollade, asperges met ham, gelderse worst gevuld met doperwten, gevulde eieren, gevulde tomaten, perzik, anas, paté, gemengde vruchten, sinaasappel, kiwi etc. Diverse rauwkost: komkommer, selderij, peen en zigeunersalade.
Vleeshorsd'ouvre Sluiskop a La Maison: € 9,75 p.p.
Minimaal 4 personen
Huzarensalade, varkensrollade, asperges met ham, rosbief poestaworst, kiprollade, pain de Provence, brie, cervelaat, druiven, aardbeien, meloen, kiwi's, sinaasappel, div.soorten vers fruit, perzik, peren, gevulde tomaten, gevulde eieren. Diverse rauwkosten: o.a. komkommer, selderij, peen, en zigeunersalade.
Vishorsd'ouvre Chef a La Maison: € 10,00 p.p.
Minimaal 4 personen
Zalmsalade, gevuld ei, gevuld tomaat, sardientjes, tonijn, mosselen, pink zalm, rode zalm, garnalen, tomaat, selderij, doperwten, kiwi's, citroen, carambola’s, komkommer, augurk, zilveruitjes etc.
Vishorsd'ouvre Sluiskop a La Maison: € 11,00 p.p.
Minimaal 4 personen
Zalmsalade, paling, zalm. Hollandse garnalen, verse gerookte zalm, kreeft, mosselen, haring, tonijn, heilbot, citroen, komkommer, vers fruit o.a. kiwi's, carambola's en aalbessen.
Salade oriental a La Maison: € 9,25 p.p.
Kipsalade, ananas, meloen, druiven, aardbeien, kiwi's, perzik, peren, tomaat, div. zuren, paprika, selderij en sperziebonen.
Minimaal 4 personen
Fruitige salade op basis van rijst met yoghurt, druiven, meloen, kiwi's, aardbeien, perzik, peren, sinaasappel, tomaat, komkommer, diverse rauwkost, doperwten en sperzieboontjes.
Griekse salade a La Maison: € 8,75 p.p.
Minimaal 4 personen
Gemengde slasoorten, fetakaas, komkommer, tomaat, zwarte olijven, rode uiringen, balsacimodressing en croutons.
Gerookte Kipsalade a La Maison: € 9,25 p.p.
Minimaal 4 personen
Gemengde slasoorten, gerookte kipfilet, uitgebakken spek, witte druiven, aardbeien, watermeloen, mandarijn, citrusdressing en croutons
Geitenkaassalade a La Maison: € 8,75 p.p.
Minimaal 4 personen
Gemengde slasoorten, geitenkaas, uitgebakken spek, walnoten, peer, komkommer, honingdressing en croutons.
Brood voor bij salades: € 2,25 p.p.
Ambachtelijk brood, stokbrood (wit en bruin) met aïoli, tapenade en kruidenboter.
Voor onze High-Tea's en de overige Thema's, is vooraf reserveren gewenst.